Всички Новини Розето на вила Любимец взе злато в Париж

Розето на вила Любимец взе злато в Париж

Розето на вила Любимец взе злато в ПарижНаши изби събраха 12 отличия, от които четири златни. Това е голям успех за страната ни и подарък, който винарите поднесоха на всички българи за националния празник. Розе Сира на избата е сред наградените със злато на изложението в Меката на виното. Отличеното вино е от реколта 2009 г. Наградата е още по-значима, защото се получава точно във Франция - родината на сорта сира и на най-добрите розета, коментират енолозите. Отличеното вино е с елегантен цвят и аромат. Гроздето от сорта сира придава на напитката аромат на ягода и сметана. Изисканият вкус се допълва и от изящен кукленски бледорозов цвят.

Розе Сира е перфектното вино за пролетта и лятото. То е идеално допълнение за почти всички видове ястия - както за риба и бели меса, така и за блюда от червено месо, което е характерно за добрите розета. Може дори сутрин да го пиете с пържени филийки, а вечер - с червен хайвер и сьомга.

Вила Любимец участва на изложението във Франция с две вина. Освен отличеното Розе Сира 2009, вниманието на парижката публика грабна и Каберне Совиньон 2008.

Катя Гаргова - технолог на вила Любимец

Източник: touristsales.com

 


Спонсори

Смешен.ком - да се забавляваме заедно. Забавен портал с много смях и забавление Родоп Турс - Вашият партньор в Родопите Къща за гости Джая - Белоградчик Велоклуб Крива спица - сдружение с нестопанска цел гр. Пловдив Езикови курсове по интернет Розов Облак - онлайн магазин за дрехи и аксесоари Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук