Всички Новини Сезон за оцеляване в туризма

Сезон за оцеляване в туризма

ХотелНастоящата година ще бъде година на оцеляването за туристическия бранш в страната, коментира председателят на Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация Благой Рагин.
По-голямата част от българските хотелиери няма да намалят цените, но ще предлагат допълнителни възможности при обслужването. Рагин допълни, че в момента има активна кампания за привличане на туристи от Централна Европа.
Очаква се голям приток на туристи от Румъния за предстоящите Великденски празници. Колко ще бъдат записванията, ще стане ясно на туристическото изложение в Букурещ от 22 до 24 март.

Източник: БТА

 


Спонсори

Смешен.ком - да се забавляваме заедно. Забавен портал с много смях и забавление Родоп Турс - Вашият партньор в Родопите Къща за гости Джая - Белоградчик Велоклуб Крива спица - сдружение с нестопанска цел гр. Пловдив Езикови курсове по интернет Розов Облак - онлайн магазин за дрехи и аксесоари Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук