Всички Новини Почиваме и на Разпети Петък

Почиваме и на Разпети Петък

иконаРазпети петък официално ще бъде неработен ден. Това решиха депутатите, след като приеха на второ четене законопроекта за изменение и допълнение на Закона за Кодекса на труда.
Така най-тъжният ден в годината "Разпети петък", когато църквата отбелязва разпването на Христос на кръста, става официално почивен ден за България.
В закона е записано, че "Велики петък е ден на духовно пречистване в навечерието на най-светлия християнски празник Великден".
Според каноните на християнската религия на този ден не трябва да се работи.
По този начин по Великден вече ще почиваме по 4, а не както досега - по 3 дни. За 2010 година почивката за Великден ще бъде от 2 до 5 април включително.
Нека се възползваме пълноценно от почивката и да пътуваме. Вижте нашите оферти за почивка и екскурзии
 


Спонсори

Смешен.ком - да се забавляваме заедно. Забавен портал с много смях и забавление Родоп Турс - Вашият партньор в Родопите Къща за гости Джая - Белоградчик Велоклуб Крива спица - сдружение с нестопанска цел гр. Пловдив Езикови курсове по интернет Розов Облак - онлайн магазин за дрехи и аксесоари Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук