Всички Новини Wizz air въведе интернет чекиране на летище София

Wizz air въведе интернет чекиране на летище София

Wizz air въведе интернет чекиране на летище СофияЕдинствената разлика с чекирането на летището е, че данните на пътника се въвеждат предварително по интернет

Нискотарифната авиокомпания Wizz Air предлага чекиране по интернет, достъпно за всички заминаващи полети от София и още 10 други летища. Пътниците могат да се регистрират на сайта на компанията седем дни преди полета и най-късно до три часа преди излитане. Услугата не влияе на останалите процедури, съпътстващи качването на борда - изисква се пътниците да се явят на изхода за отвеждане не по-късно от 30 минути преди обявеното време на излитане, предупреждават от Wizz air.

Засега пътниците на авиокомпанията трябва да се редят на опашка заедно с останалите, за да бъде премерен багажа им, обясняват от авиокомпанията. Там те трябва да представят личните си карти. Същото правят и пътниците, които пътуват само с ръчен багаж.

Чекирането през интернет е безплатно, но компанията въвежда такса за регистрация на летището. От 1 април 2010 г. пътниците ще плащат 10 лв. при резервация по интернет за бъдещо чекиране или 20 лв. направо на летището в деня на полета.
Летищата, през които е достъпно интернет чекирането, са Брюксел/Шарлероа, Будапеща, Корк, Донкастър/Шефийлд, Айндховен, Гданск, Франкфурт Хан, Глазгоу Престуик, Хамбург Любек, Катовице, Лондон Лутън, Париж Бове, Прага, София, Турку, Вийз/Дюселдорф и Вроцлав.

През 2009 г. Wizz Air е превозила над 7.8 милиона пътници по данни на дружеството. Флотилията на авиокомпанията към момента е съставена от 28 самолета Airbus A320, опериращи от 11 бази, разположени в Полша, Унгария, България, Румъния, Украйна и Чехия.

Източник: touristsales.com

 


Спонсори

Смешен.ком - да се забавляваме заедно. Забавен портал с много смях и забавление Родоп Турс - Вашият партньор в Родопите Къща за гости Джая - Белоградчик Велоклуб Крива спица - сдружение с нестопанска цел гр. Пловдив Езикови курсове по интернет Розов Облак - онлайн магазин за дрехи и аксесоари Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук