Всички Новини Най-добрият хотел на Балканите

Най-добрият хотел на Балканите

Гранд Хотел ПомориеГранд хотел "Поморие" ще получи приза "Диамантен глобус" за най-добър хотел на Балканите. Това е най-високата награда в хотелиерството, равна на изкачването на връх Еверест от алпинистите, коментира Благой Рагин - председател на Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация.
Престижното отличие за българския хотел ще бъде връчено на официална церемония тази вечер в сръбската столица, уточни Рагин. Гранд хотел "Поморие" е номиниран за наградата от Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация, след като през 2007-ма бе обявен за най-добър балнеохотел на годината. През 2009 година балнеохотелът стана един от 12-те хотела в Европа и първият на Балканите със сертификат на Европейската спа-асоциация.
Грандхотел "Поморие" печели наградата в конкуренцията на хотели от цял свят - включително от Китай, Русия, Индия и от Латинска Америка, посочи Рагин.

Източник: БТА

 


Спонсори

Смешен.ком - да се забавляваме заедно. Забавен портал с много смях и забавление Родоп Турс - Вашият партньор в Родопите Къща за гости Джая - Белоградчик Велоклуб Крива спица - сдружение с нестопанска цел гр. Пловдив Езикови курсове по интернет Розов Облак - онлайн магазин за дрехи и аксесоари Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук