Всички Новини Търси се слоган за Странджа

Търси се слоган за Странджа

СтранджаБългарска Фондация Биоразнообразие и Дирекцията на Природен парк „Странджа" обявяват конкурс за слоган. Слоганът (мото, рекламно изречение, фраза) ще представя регионалната марка "Странджа" и ще бъде поставян върху етикети, бланки, пликове, рекламни материали, интернет страници и др.

Слоганът трябва да е кратко и съвсем ясно формулиран, да се запомня лесно, да действа емоционално на потребителя, да предизвиква въображението му.
Регионалната марка „Странджа" се дава на сертифицираните къщи за гости, продукти, услуги и др., намиращи се или произведени на територията на Природен парк „Странджа" и носещи спецификата на района.

Конкурсът е анонимен. В него могат да участват фирми и отделни лица без значение от своята възраст, пол, религия.
Наградата за предложението, класирано на първо място, е в размер на 200 лв.

Предложенията (в писмо или на място) ще се приемат на адрес:
Българска Фондация Биоразнообразие - Регионален офис Бургас, Бургас 8000, ул. Гурко 53, бл.1, ап.1 (на отделен лист в плика напишете вашите имена и адрес/телефон за контакти).

За тези, които не държат на своята анонимност - може да изпращат предложенията си и по електронна поща на адрес Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. . Те трябва да съдържат предложенията за слоган, написани на кирилица, както и имената на участника в конкурса, телефон и е-мейл за контакти.

Краен срок за представяне на предложенията - 10.02.2010 г.

Проектите ще бъдат оценявани по своята оригиналност, креативност, запомнящ се ефект, връзка със Странджа.
Оценката на проектите ще бъде извършена от комисия с представители на Дирекцията на ПП „Странджа", Българска Фондация Биоразнообразие и PR експерт. Слоганът ще бъде регистриран в Патентното ведомство на България.

Резултатите от конкурса ще бъдат обявени до 15.02.2010 г.


Включи се и ти, предизвикай собствените си възможности и стани автор на най-завладяващия слоган за Странджа!

 


Спонсори

Смешен.ком - да се забавляваме заедно. Забавен портал с много смях и забавление Родоп Турс - Вашият партньор в Родопите Къща за гости Джая - Белоградчик Велоклуб Крива спица - сдружение с нестопанска цел гр. Пловдив Езикови курсове по интернет Розов Облак - онлайн магазин за дрехи и аксесоари Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук