Всички Новини Балчик участва в Каталог на българския туризъм

Балчик участва в Каталог на българския туризъм

Балчик - дворецаОбщина Балчик ще участва с обща информация в пилотното издание на „Каталог на българския туризъм". То ще бъде представено на пролетното туристическо изложение в най-големия румънски панаирен център Ромекспо от 25 до 28 март, съобщиха от морската община.
Чрез специален щанд двата варианта на каталога ще се предлагат на посетители в изложението. Отделно ще бъдат представени и допълнителни рекламни материали.
В северната ни съседка изданието ще се разпространява от Асоциацията на румънските туристически агенции, както и от браншови сдружения, трансгранични бизнес центрове, регионални камари и туристически информационни центрове. Много от каталозите ще бъдат изпратени директно на туроператори и туристически агенции в Румъния.
Проектът „каталог на българския туризъм" е предназначен за румънски туристи и е по инициатива на Българо-румънската търговско-промишлена палата.
Целта е страната ни професионално да бъде представена като атрактивна туристическа дестинация за румънските туристи. Други цели на проекта са популяризиране на туристическите обекти у нас, както и отговор на нарастващия интерес от румънски туристи.
Статистиката сочи, че за първите осем месеца на 2009 година, страната ни е посетена от 660 955 румънци, което подрежда Румъния на първо място по чуждестранни туристи у нас.
Предвижда се проектът да продължи тази година с разработване на рекламна интернет страница, която ще служи като онлайн платформа за представяне на българските туристически обекти в Румъния.
 


Спонсори

Смешен.ком - да се забавляваме заедно. Забавен портал с много смях и забавление Родоп Турс - Вашият партньор в Родопите Къща за гости Джая - Белоградчик Велоклуб Крива спица - сдружение с нестопанска цел гр. Пловдив Езикови курсове по интернет Розов Облак - онлайн магазин за дрехи и аксесоари Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук