Всички Новини Вашингтон - градът на любовта

Вашингтон - градът на любовта

Вашингтон - градът на любовтаМоже би си мислите, че Париж е градът на влюбените. Или пък Венеция... Бъркате, Вашингтон е правилното място. Ако не вярвате, попитайте сексоложката Рут Уестхаймър (DrRuth.com).
Общинските власти я наеха, за да рекламира американската столица като град на любовта. Така те се надяват да привлекат туристи за деня на влюбените 14 февруари.

Г-жа Уестхаймър е смятана за пионер в популяризирането на темата за сексуалността в медиите. Общинарите във Вашингтон са й поверили поста "министър на любовта и интимните връзки", за да разнася славата му на романтична дестинация.

Повод за акцията е скорошно проучване, което показало, че сред 30 града столицата е най-предпочитаната от американците и туристите за културна разходка.
В същото време Вашингтон е на предпоследна позиция в категорията "място за романтично бягство". Надеждата е известната сексоложка да промени репутацията на града, който всяка година привлича 16 млн. туристи.
През февруари всички влюбени двойки на гости в града ще ползват 20% отстъпка от входната такса за Музея на Мадам Тюсо (MadameTussauds.com) и ще влизат с един билет в Музея на новините (Newseum.org).

Посланието на д-р Рут към жителите и гостите на Вашингтон е да излязат през февруари и да направят нещо в този град. "Направете нещо за Свети Валентин - разгледайте някой музей, рискувайте и заговорете някой непознат! Ако не друго, ще знаете, че поне не сте мързеливец", призовава тя.

Източник: vesti.bg

 


Спонсори

Смешен.ком - да се забавляваме заедно. Забавен портал с много смях и забавление Родоп Турс - Вашият партньор в Родопите Къща за гости Джая - Белоградчик Велоклуб Крива спица - сдружение с нестопанска цел гр. Пловдив Езикови курсове по интернет Розов Облак - онлайн магазин за дрехи и аксесоари Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук