Всички Новини Боровец осигури изкуствен сняг

Боровец осигури изкуствен сняг

Боровец осигури изкуствен снягВече работи откритият водоем между писти Ястребец 2 и 3 срещу финалната къща, който захранва оръдията за изкуствен сняг. Той е с вместимост 35 хил. куб.м вода, което ще позволи идеалното заснежаване и обработване на над 200 декара писти, както и връзките към лифт Ястребец експрес.

Миналата година Бороспорт свърза ястребишкия дял със ситняковския, a тази година изгради удобна ски връзка (около 500 м) между долната станция на четириседалковия лифт Ястребец експрес и долната станция на кабинковия лифт. Така скиорите ще могат да се спускат от лифт Ястребец експрес до кабинката, а не да ползват файтони по автомобилния път или да свалят ските на рамо.

Застрашени от ерозия участъци са рекултивирани и обработени, отводнени и затревени. Почистени са пътеките за ски връзки между различните писти и е подменена маркировката. За гостите на курорта са подготвени нови атракции и забавления като въжения Бороландия - парк за катерене и балансиране между дърветата и зона за стрелба с лък, въздушна пушка и въздушен пистолет.

Актуална информация за състоянието на ски пистите, времето, новостите и цените можете да намерите в интернет на www.borovets-bg.com и www.vremezaski.com.

Източник: touristsales.com

 


Спонсори

Смешен.ком - да се забавляваме заедно. Забавен портал с много смях и забавление Родоп Турс - Вашият партньор в Родопите Къща за гости Джая - Белоградчик Велоклуб Крива спица - сдружение с нестопанска цел гр. Пловдив Езикови курсове по интернет Розов Облак - онлайн магазин за дрехи и аксесоари Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук