Всички Новини Чепеларе залага на пакетите

Чепеларе залага на пакетите

Чепеларе залага на пакетите"Инвестициите в спортен център Чепеларе до момента възлизат на близо 10 млн. евро, а общият размер на вложенията за пълната реализация на проекта ще надхвърли 50 млн. евро. Вече има и модерна система за изкуствен сняг Johnson Controls, а монтираните 47 оръдия са в състояние само за 100 часа при температура от -3 градуса да покрият с изкуствен сняг основната писта с дължина 3250 м", каза Димитър Денев, търговски директор на Чепеларе курорт АД.

По думите му Чепеларе разполага с добре проектирана, отлично обработвана и поддържана мрежа от писти с обща дължина 20 км. Още от миналия сезон пистите се обслужват от нов четириседалков лифт на Помагалски, с капацитет 2 000 души на час, като времето за изкачване е 9 минути. Новост е, че по цялото трасе на лифта има безжичен интернет. Капацитетът на лифта надвишава броя на хотелските легла в града и това би трябвало да гарантира спокойно качване.

Много преди началото на настоящия сезон фирма Чепеларе курорт, заедно с хотелиери от сдружението в града са изработили пакети, включващи настаняване в 10 хотела: хотел Родопски дом, хотел Борика, хотел Мартин, хотел Шоки, хотел Турист, хотел Савов, хотел Ваналекс, хотел Свети Георги, хотел Йола и хотел Айвън, с включена закуска, а също и лифт карта. Тридневният пакет започва от 160 лв.

Новост на българския пазар са и ценови листи на туроператорски фирми, които предлагат значително по-евтини пакети от тези на каса. Може да се купи и лифт карта за 6 непоследователни дни, която се активира за всеки отделен ден при първото преминаване през системата за достъп. Цената й е доста по-ниска от сбора на 6 еднодневни карти.

Източник: touristsales.com

 


Спонсори

Смешен.ком - да се забавляваме заедно. Забавен портал с много смях и забавление Родоп Турс - Вашият партньор в Родопите Къща за гости Джая - Белоградчик Велоклуб Крива спица - сдружение с нестопанска цел гр. Пловдив Езикови курсове по интернет Розов Облак - онлайн магазин за дрехи и аксесоари Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук