Всички Новини Спряха автобусите до Витоша

Спряха автобусите до Витоша

ВитошаОт вчера е спряно обслужването на автобусните линии до природния парк "Витоша".
Това бе съобщено по време на заседанието на работна група от представители на различни институции, свързани с развитието на природния парк. Спира се пътуването на автобусните линии с номера 61, 62 и 66. Причината е липсата на възможност за издръжката на линиите.
До момента пътуването по тези линии е било на два етапа - до сп. "Бялата чешма" са важали картите и билетите за градския транспорт, а от тази спирка за "Златните мостове" и за хижа "Алеко" е трябвало да се купува билет за 1.50 лева до крайната спирка по линията.
След спирането на посочените линии вариант за достъп до природния парк с градския транспорт остават автобусите, които пътуват до началните станции на лифтовете - 122 и 123 - до кабинковия лифт в Симеоново, и 93 - до седалковия лифт в Драгалевци.

Източник: БТА

 


Спонсори

Смешен.ком - да се забавляваме заедно. Забавен портал с много смях и забавление Родоп Турс - Вашият партньор в Родопите Къща за гости Джая - Белоградчик Велоклуб Крива спица - сдружение с нестопанска цел гр. Пловдив Езикови курсове по интернет Розов Облак - онлайн магазин за дрехи и аксесоари Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук