Всички Новини България ще участва на туристическа борса в Израел

България ще участва на туристическа борса в Израел

България ще участва на туристическа борса в ИзраелБългария ще участва в традиционната Евро-Средиземноморска туристическа борса за туризма - това са обсъждали българският премиер и израелският му колега Бенямин Нетаняху, предаде специалният пратеник на Агенция "Фокус" Денка Кацарска. Борсата се организира всяка година през февруари или март в Израел.
На фона на проблемите с Турция, Израел търси алтернативни дестинации за туристите си. Сред тези алтернативни дестинации България е на едно от първите места - е станало ясно на срещата между двамата.
Предстои визита на министъра на икономиката, енергетиката и туризма Трайчо Трайков в Израел - съобщи пред журналисти министър-председателят. Стана ясно още, че целта й ще бъде подготовката на бизнес и икономически форум, на който израелският бизнес ще получи представа за възможностите за инвестиции в България, включително и в сферата на туризма. Форумът ще бъде в Израел и на него нашето Министерство на икономиката е поело ангажимент да изпрати експерти, които да представят България като привлекателно място, където да инвестират. По време на бъдещата визита на Бенямин Нетаняху в България пък се очаква той да доведе израелски бизнесмени у нас.

Източник: Агенция "Фокус"
 


Спонсори

Смешен.ком - да се забавляваме заедно. Забавен портал с много смях и забавление Родоп Турс - Вашият партньор в Родопите Къща за гости Джая - Белоградчик Велоклуб Крива спица - сдружение с нестопанска цел гр. Пловдив Езикови курсове по интернет Розов Облак - онлайн магазин за дрехи и аксесоари Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук