Всички Новини Цените на круизите са паднали с 35%

Цените на круизите са паднали с 35%

КруиЦените на круизите, чието отплаване започва през първото тримесечие на 2010 г., са намалели с 35% спрямо миналата година. Това сочи сравнителен анализ на българското круиз общество, цитиран от в. Дневник.
Причините за спада са намалението на американския пазар, който формира 78% от круизи в света, както и пускането на редица нови кораби. По данни на круиз обществото до 2012 г. ще плават 35 нови мегалайнера.
В момента 3-дневен круиз между Бахамските острови и Маями започва от 133 евро на човек, настанен в двойна каюта, съобщават от българското круиз общество.
По данни на организацията традиционно резервациите за корабите се правят около месец и половина преди плаването, а в момента се продават пакети за 14 февруари, мартенските и великденските празници.

източник: травел.бг
 


Спонсори

Смешен.ком - да се забавляваме заедно. Забавен портал с много смях и забавление Родоп Турс - Вашият партньор в Родопите Къща за гости Джая - Белоградчик Велоклуб Крива спица - сдружение с нестопанска цел гр. Пловдив Езикови курсове по интернет Розов Облак - онлайн магазин за дрехи и аксесоари Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук