Всички Новини Лифт карта за 6 непоследователни дни предлагат в Чепеларе

Лифт карта за 6 непоследователни дни предлагат в Чепеларе

Лифт карта за 6 непоследователни дни предлагат в ЧепелареЗа първи път в България в ски зоната на Чепеларе се пуска лифт карта за 6 непоследователни дни, валидна до края на сезон 2010, съобщиха от "Чепеларе курорт".

Към момента ски зоната на Чепеларе разполага с 20 км писти, подходящи за скиори и сноубордисти с различен опит. Лифтът на ски центъра е сред най-модерните в Европа и с капацитета си от 2000 души на час гарантира бързо изкачване до връх Мечи чал и липса на опашки.
Обучението на персонала, грижещ се за поддържането на пистите, е осигурено от италиански специалисти и гарантира качество според най-добрите европейски стандарти.

За зимния сезон "Чепеларе курорт" предлага пакети за настаняване със закуска и лифт карта за съответния брой дни в някои от хотелите в града. Цените за такива пакети за 3 дни в хотел 3 звезди започват от 161 лв. или по-малко от 54 лв. на ден.

Една от атракциите в града е тур със ски, воден от олимпийската шампионка по биатлон Екатерина Дафовска.

Източник: expert.bg

 


Спонсори

Смешен.ком - да се забавляваме заедно. Забавен портал с много смях и забавление Родоп Турс - Вашият партньор в Родопите Къща за гости Джая - Белоградчик Велоклуб Крива спица - сдружение с нестопанска цел гр. Пловдив Езикови курсове по интернет Розов Облак - онлайн магазин за дрехи и аксесоари Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук