Всички Новини Руските туристи не бързат да предплащат новогодишните пътешествия

Руските туристи не бързат да предплащат новогодишните пътешествия

Руските туристи не бързат да предплащат новогодишните пътешествияРуските туристи не бързат да предплащат новогодишните пътешествия. През тази година най-предпочитана за Коледните и Новогодишните празници е Прага. Освен в Чехия търсят се и ваканции в Германия, Австрия и Италия, съобщава руското издание „Газета".
През тази година руските любители на ските се насочват към Андора. Разликата в цените между Андора и България е 50 евро, но България не се счита за престижна дестинация.
Според експерти в България идват предимно начинаещи скиори, които преди това трябва да си купят цялото ски оборудване, а кризата не е време за такива големи разходи.

Източник: www.focus-news.net
 


Спонсори

Смешен.ком - да се забавляваме заедно. Забавен портал с много смях и забавление Родоп Турс - Вашият партньор в Родопите Къща за гости Джая - Белоградчик Велоклуб Крива спица - сдружение с нестопанска цел гр. Пловдив Езикови курсове по интернет Розов Облак - онлайн магазин за дрехи и аксесоари Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук