Всички Новини Откриват ски сезона в Пампорово

Откриват ски сезона в Пампорово

Откриват ски сезона в ПампоровоОфициално се открива ски сезона в Пампорово, съобщава Радио Пловдив. Най-новата атракция е цялостното осветяване на пистата „Снежанка 3" - „Стената". Така любителите на ските ще могат да се спускат и през нощта. На тяхно разположение ще е денонощна медицинска помощ.
Персоналът в курорта е обнадежден за предстоящата зима. Към момента Пампорово разполага с 19 км писти, с възможност за 95% изкуствено заснежаване, изграден е нов шестседалков лифт, има вече и нова осветена писта, както и редица развлекателни съоръжения и атракции, като ледената пързалка, екстрийм парк, екстремни спортове с шейни. Очакваното скорошно отваряне на границата с Гърция при Златоград също е един много добър знак, защото ще даде възможност на много гръцки туристи да посетят за кратко време курорта. За старта на ски сезона са поканени и гръцки туроператори. От „Пампорово" АД възлагат големи надежди и на отмяната на визите за туристи от Сърбия, Македония и Черна гора, което ще улесни пристигането им в България.

Източник: cross-bg.net
 


Спонсори

Смешен.ком - да се забавляваме заедно. Забавен портал с много смях и забавление Родоп Турс - Вашият партньор в Родопите Къща за гости Джая - Белоградчик Велоклуб Крива спица - сдружение с нестопанска цел гр. Пловдив Езикови курсове по интернет Розов Облак - онлайн магазин за дрехи и аксесоари Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук