Всички Новини БДЖ пуска допълнителни места за 8 декември

БДЖ пуска допълнителни места за 8 декември

БДЖ пуска допълнителни места за 8 декември"Български държавни железници" ЕАД ще осигурят пътуването на организирани групи от близо 1 500 студенти от различни градове, които планират да посрещнат студентския празник в някои от туристическите дестинации в България, съобщиха от компанията.

Младите хора ще пътуват основно от София, Пловдив, Русе, Свищов и Варна, за да отпразнуват 8 декември в живописните градове с богато културно и историческо наследство като Велико Търново, Троян, Трявна, Копривщица и Калофер, както и до други туристически дестинации като Добринище и Сандански.

За да осигури удобното пътуване на своите клиенти през активния период на пътуване на организирани студентски групи в дните от 6-ти до 10-ти декември, железопътният превозвач ще добави допълнителни вагони към съставите на някои влакове.
„Български държавни железници" ЕАД напомнят на младите си клиенти, които не са осигурили пътуването си за посрещане на студентския празник, че във всички железопътни бюра и гари в страната се извършва петдневна предварителна продажба на билети и резервация на седящи места.

Националният железопътен превозвач пожелава на всички студенти приятно посрещане на студентския празник!

Източник: travel.bg

 


Спонсори

Смешен.ком - да се забавляваме заедно. Забавен портал с много смях и забавление Родоп Турс - Вашият партньор в Родопите Къща за гости Джая - Белоградчик Велоклуб Крива спица - сдружение с нестопанска цел гр. Пловдив Езикови курсове по интернет Розов Облак - онлайн магазин за дрехи и аксесоари Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук