Всички Новини Коледен базар в пловдивския панаир

Коледен базар в пловдивския панаир

Коледен базар в пловдивския панаирТрадиционният ГОЛЯМ КОЛЕДЕН БАЗАР започва днес в палата 8 на панаирния комплекс в Пловдив и ще продължи без прекъсване до 31 декември 2009 г.

Над 125 фирми са заявили участие досега в организирания от Международен панаир Пловдив базар, който е предпочитано място за пловдивчани и гостите на града за голямото коледно и предновогодишно пазаруване. Производителите и търговците ще представят богата гама играчки и сувенири, бижутерия и козметика, празнична украса за дома и офиса, облекла и обувки, текстил, електроника, спортни и карнавални стоки, различни аксесоари, керамика, захарни изделия и всичко за празничната шопинг мания.
Експозициите са разположени на два етажа в палата 8 и на открити прилежащи площи. Ще бъде оформен детски кът, ще има и специална сцена за изява на талантливи изпълнители.

Големият Коледен базар е мястото, където всички могат да купят разнообразни и оригинални подаръци за своите близки. Тук пазаруването се превръща в празник, заради комфорта в панаирната палата, изненадите и атракциите, осигурени от организаторите и фирмите.
Базарът ще е отворен за посетители всеки ден от 10 до 19 часа, с изключение на 31 декември, когато ще работи от 10 до 17 часа.

Източник: touristsales.com

 


Спонсори

Смешен.ком - да се забавляваме заедно. Забавен портал с много смях и забавление Родоп Турс - Вашият партньор в Родопите Къща за гости Джая - Белоградчик Велоклуб Крива спица - сдружение с нестопанска цел гр. Пловдив Езикови курсове по интернет Розов Облак - онлайн магазин за дрехи и аксесоари Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук