Всички Новини Селският туризъм привлича с ниски цени

Селският туризъм привлича с ниски цени

селски туризъм - къща на селоСелски баби започнаха да привличат туристи с евтини нощувки и домашни манджи, пише в-к Стандарт.
Почти всяка селска къща в Търновско предлага екотуризъм, като цената за легло и храна е 10 лева.
Къщите за гости са на път да изместят градските хотели, които от няколко месеца едва намират клиенти за по няколко стаи.
Старите къщички във Велико Търново в квартал Варуша също посрещат гости на ниски цени. Не само за Студентския празник, но вече и за Нова година местата са продадени, тъй като освен евтина нощувка, купонджиите спестяват и от скъпото меню в ресторантите.
В кюстендилското село Овчарци пък предлагат суператракция за гостите, предпочитащи селския туризъм. Те могат да гледат и дори лично да се включат в доенето на овцете и кравите на стопаните.

източник: травел.бг
 


Спонсори

Смешен.ком - да се забавляваме заедно. Забавен портал с много смях и забавление Родоп Турс - Вашият партньор в Родопите Къща за гости Джая - Белоградчик Велоклуб Крива спица - сдружение с нестопанска цел гр. Пловдив Езикови курсове по интернет Розов Облак - онлайн магазин за дрехи и аксесоари Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук