Всички Новини евтини полети за празниците

евтини полети за празниците

България ЕрНезабравима почивка в някоя от столиците на Европа можем да си подарим за коледните или новогодишните празници. Евтини полети до големите градове в Европа се предлагат не само от нискотарифните, но и от големите и престижни авиокомпании, съобщава в. Стандарт.
129 евро за двупосочен билет до цяла Европа е невероятната оферта, с която "България ер" подгрява клиентите си преди коледните и новогодишните празници. От превозвача предупреждават кандидатите да побързат, тъй като офертата важи до неделя, 22 ноември, а местата са ограничени.
Забележителното е, че в цената са включени всички летищни такси, няма изисквания за минимален престой в чужбина, а периодът на пътуване е до 31 март 2010 г. Цената е валидна и за полетите на "Ал Италия" до Рим и Милано.
Посрещнете Нова година в Прага, призовават от чешките авиолинии. CSA предлага полет от София до Прага и обратно само срещу 199 евро. Цената включва двупосочен билет с всички такси плюс 3 нощувки със закуска в двойна стая в хотел 3 звезди в чешката столица. Единственото изискване е да представите валиден ваучер за хотела. Офертата е валидна до 30 ноември 2009 г.
До края на ноември унгарските авиолинии MALEV обявиха разпродажба на билети за полетите си от София и Варна до над 20 дестинации. Най-атрактивна е офертата за младежи до 29 години, които плащат един билет от 150 евро, но получават два двупосочни. В цената обаче не са включени никакви такси.
"Бритиш еъруейз" пък обявява най-ниската си тарифа за пътуване от София до Лондон - 30 евро за еднопосочен билет и 60 евро за отиване и връщане, но без включени такси. Цените с таксите са съответно 74 евро за еднопосочен и 162 евро за двупосочен билет.
Това е безпрецедентно ниска тарифа, каквато авиокомпанията не е обявявала досега, твърди Емил Делибашев, търговски мениджър на "Бритиш еъруейз" за Балканите. Периодът за резервации и закупуване на билетите е до 4 декември 2009 г.

източник: травел.бг

 

 


Спонсори

Смешен.ком - да се забавляваме заедно. Забавен портал с много смях и забавление Родоп Турс - Вашият партньор в Родопите Къща за гости Джая - Белоградчик Велоклуб Крива спица - сдружение с нестопанска цел гр. Пловдив Езикови курсове по интернет Розов Облак - онлайн магазин за дрехи и аксесоари Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук