Всички Новини Пампорово зает на 100 % за 8 декември

Пампорово зает на 100 % за 8 декември

ПампоровоЗа студентския празник всички хотелски комплекси в курорта Пампорово ще бъдат заети на 100%. Това съобщи председателят на Регионалната туристическа асоциация "Родопи" Смолян Пантелей Мемцов.
Цените са различни в зависимост от категорията на хотелския комплекс и в зависимост от престоя, но като цяло 2 нощувки с празнична вечеря струват от 75 до 105 лв. на човек, като в пакета някои хотели предлагат басейн и фитнес.
В сравнение с миналата година цените за студентския празник са по-ниски с около 5-8 %.
За 8 декември лифтовите съоръжения ще бъдат пуснати.
Традиционно заетостта за студентския празник в курорта е висока.
По думите на Мемцов хотелиерите очакват добър туристически сезон тази зима.
"Още от март месец сме активирали нещата в маркетингов аспект, тъй като миналият сезон бе много слаб по много причини, но основната е световната криза - нашите туристи са предимно от Западна Европа, основно от Англия и Ирландия", посочи Мемцов.
Той обясни, че е направено всичко възможно да се активизират позициите, които касаят балканските държави като туристическа дестинация.
"Натам са насочени усилията, имайки предвид, че от 1 януари падат визите за сърби и македонци. Създаваме условия този сезон да бъде доста по-добър от предишния", допълни Мемцов.
По думите му това лято са направени допълнителни инвестиции за системата за изкуствено заснежаване, която тази зима ще осигури заснежаване на пистите в курорта на 95%.

източник: травел.бг
 


Спонсори

Смешен.ком - да се забавляваме заедно. Забавен портал с много смях и забавление Родоп Турс - Вашият партньор в Родопите Къща за гости Джая - Белоградчик Велоклуб Крива спица - сдружение с нестопанска цел гр. Пловдив Езикови курсове по интернет Розов Облак - онлайн магазин за дрехи и аксесоари Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук