Всички Новини Easyjet сваля цените си с до 30% за 5 дни

Easyjet сваля цените си с до 30% за 5 дни

easyjetАнглийската нискотарифна компания Easyjet ще намали с до 30% цените на самолетните си билети по всички дестинации за период от пет дни, съобщиха от дружеството.
Отстъпката ще важи, ако клиентите си купят билети от 6-ти до 10-ти ноември. Общият брой на местата, които ще се предлагат с намаление е 11 млн. за цяла Европа, от които 30 хил. за България.
Периодът, в който могат да се използват закупените промоционални билети, е 4-ти януари - 30 март 2010г. Всички намалени цени на билети се прилагат автоматично в системата на онлайн покупка и ще бъдат валидни за всяко самолетно място, всеки полет и във всеки ден от периода на промоцията.
От София компанията лети до Лондон, Мадрид, Милано и Манчестър.

източник: травел.бг
 


Спонсори

Смешен.ком - да се забавляваме заедно. Забавен портал с много смях и забавление Родоп Турс - Вашият партньор в Родопите Къща за гости Джая - Белоградчик Велоклуб Крива спица - сдружение с нестопанска цел гр. Пловдив Езикови курсове по интернет Розов Облак - онлайн магазин за дрехи и аксесоари Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук