Всички Новини Фирмата фантом Феникстур остави туристи на улицата

Фирмата фантом Феникстур остави туристи на улицата

Фирмата фантом Феникстур остави туристи на улицатаТуроператор фантом оставил 6 свои туристи без хотел в Турция, въпреки че клиентите си платили за седем нощувки. Компанията Феникстур ЕООД няма задължителната регистрация като туроператор и мами клиентите, предупреждават от Комисията за защита на потребителите.

Управителят на фалшивия туроператор Венета Груйчева нашумя заради наложената от КЗП забрана за осъществяване на туристическа дейност без регистрация заради обект на фирмата й Вени тур 7 ЕООД.

Експертите на комисията предупреждават потребителите да не подписват договор с туристическа фирма, ако не видят удостоверението й за регистрация като туроператор. По изискванията на Закона за туризма, то трябва да стои на видно място в обекта и да съдържа номера на регистрацията.

Източник: touristsales.com

 


Спонсори

Смешен.ком - да се забавляваме заедно. Забавен портал с много смях и забавление Родоп Турс - Вашият партньор в Родопите Къща за гости Джая - Белоградчик Велоклуб Крива спица - сдружение с нестопанска цел гр. Пловдив Езикови курсове по интернет Розов Облак - онлайн магазин за дрехи и аксесоари Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук