Всички Новини Моят Турист - социалната мрежа за туризъм с нови възможности

Моят Турист - социалната мрежа за туризъм с нови възможности

В социалната мрежа за туризъм на Туристбг - Моят Турист има много нови възможности, ето и най-интересните от тях:

1. Снимки и Видео в групите - Всички членове на дадена група могат да добавят снимки и клипове в нея и да ги споделят с останалите членове от групата.

Добавяне на видео в групите

2. Отбележи приятел на снимката - Вече може да отбелязвате приятелите си на всяка ваша снимка.

Отбележи приятел на снимката

3. Избрани потребители - най-големите фенове на туризма получават признание, за добавените от тях снимки, клипове, пътеписи, за създаването на групи и участието в дискусии.

Избрани потребители

4. Споделяне на съдържание - вече може лесно да споделяте вашите клипове, снимки, групи и дискусии в социалните мрежи - Facebook, MySpace, Twitter и още много други.

5. Топ Туристи, класиране по карма - кармата показва вашата активност в социалната мрежа за туризъм. Кармата се активира от момента, в който качите снимка на вашия профил. Ако нямате снимка на профила, не се стартира получаването на точки.
Създаването на групи, участието в дискусии, създаването на албум и т.н. ви дават точки в класацията Топ Туристи. Активното ви участие гарантира повече прегледи на профила и повече нови приятели.
 


Спонсори

Смешен.ком - да се забавляваме заедно. Забавен портал с много смях и забавление Родоп Турс - Вашият партньор в Родопите Къща за гости Джая - Белоградчик Велоклуб Крива спица - сдружение с нестопанска цел гр. Пловдив Езикови курсове по интернет Розов Облак - онлайн магазин за дрехи и аксесоари Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук