Всички Новини СПА хотелите отчитат ръст на посетителите, но спад на приходите

СПА хотелите отчитат ръст на посетителите, но спад на приходите

СПА хотелите отчитат ръст на посетителите, но спад на приходите"СПА хотелите в страната отчитат повишение на броя туристи със 7 %, но приходите в сектора са по-малко с около 20 на сто", съобщи Златко Златанов, член на борда на директорите на националния съюз по балнеология и СПА туризъм.
Според него това означавало, че българите продължават да ходят на СПА туризъм, но са съкратили бюджета си.

Според данните на вече закритата агенция по туризма, СПА туризмът и балнеологията са най-популярните видове туризъм в страната след морския, ски и културния туризъм. Той се практикува предимно от българи, като по различни оценки те са между 60 и 85 % от гостите в хотелите.

Източник: touristsales.com
 


Спонсори

Смешен.ком - да се забавляваме заедно. Забавен портал с много смях и забавление Родоп Турс - Вашият партньор в Родопите Къща за гости Джая - Белоградчик Велоклуб Крива спица - сдружение с нестопанска цел гр. Пловдив Езикови курсове по интернет Розов Облак - онлайн магазин за дрехи и аксесоари Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук