Всички Новини Свалят цените в Пампорово и Чепеларе

Свалят цените в Пампорово и Чепеларе

ПампоровоХотелиери в Пампорово и Чепеларе въвеждат намаление на цените до 20 на сто за предстоящия зимен сезон, съобщава БНР.
Това съобщават представители на хотелиерските сдружения в двата ски-курорта.
Поевтиняването на услугите и нощувките се прави заради кризата и туристическия поток.
Намалението на цените на нощувките в хотелите в Чепеларе е около 10 процента средно, а допълнителното поевтиняване, което не се отчита в стойностите на нощувките, е прибавянето на нови безплатни екстри към досегашните оферти.
От 15 до 20 на сто е намалението на цените в Пампорово в сравнение с офертите за миналия зимен сезон като опит да се привлекат туристи в условията на криза.
Записванията на британските туроператори за зимния сезон са по-слаби от очакванията на хотелиерите, но от курорта очакват те да се активизират в последния момент преди началото на сезона.
За компенсиране на прогнозирания спад на туристи от Великобритания, хотелиерите се насочват към привличане на балканския пазар. Очаква се след отпадането на визите за сърби и македонци от 1 януари да се увеличи потокът на туристи от западните ни съседки.

източник: травел.бг
 


Спонсори

Смешен.ком - да се забавляваме заедно. Забавен портал с много смях и забавление Родоп Турс - Вашият партньор в Родопите Къща за гости Джая - Белоградчик Велоклуб Крива спица - сдружение с нестопанска цел гр. Пловдив Езикови курсове по интернет Розов Облак - онлайн магазин за дрехи и аксесоари Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук