Всички Новини Децата безплатно на морe в Албена

Децата безплатно на морe в Албена

АлбенаАлбена става рай за семейна почивка. За първи път от следващото лято малчуганите, които са на море с мама и татко, ще почиват безплатно. Това съобщи зам.-директорът по продажби в курорта Йовка Страшилова, цитирана от в-к Стандарт.
Досега Албена предлагаше пакет за семейна почивка с едно дете. В офертите за догодина ще е включен и безплатен чадър на плажа. Курортът от следващия сезон ще предлага почивките на цени от 5 до 7 на сто по-ниски спрямо тазгодишните оферти. А в някои хотели в горна зона цените ще са по-тънки дори с 10 на сто.
Вече са стартирали ранните записвания за ваканция 2010, като предимно засега напливът е от румънския и руския пазар. Към момента усилията на мениджърския екип са насочени към записвания за хотел на фирмата в Швейцарските Алпи, както и на Боровец.
Още през февруари следващата година ще отвори врати петзвездният "Фламинго гранд" в Албена.

източник: травел.бг
 


Спонсори

Смешен.ком - да се забавляваме заедно. Забавен портал с много смях и забавление Родоп Турс - Вашият партньор в Родопите Къща за гости Джая - Белоградчик Велоклуб Крива спица - сдружение с нестопанска цел гр. Пловдив Езикови курсове по интернет Розов Облак - онлайн магазин за дрехи и аксесоари Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук