Всички Новини Пивоварната на Загорка отваря врати за туристи

Пивоварната на Загорка отваря врати за туристи

fde3e0c8f5В началото на месец октомври Пивоварната на Загорка АД официално отваря вратите си за туристически посещения.

Инициативата носи името "Светът на Загорка" и предлага на почитателите на бирата едно уникално преживяване - обиколка на пивоварната, съчетана с музейна експозиция, представяща богатата история на марката и пивоварния процес.

Музейната сбирка, позиционирана на обособени места от туристическата обиколка в пивоварната, е официално сертифицирана от Министерството на културата на Република България.

Събитието по официалното откриване на "Светът на Загорка" ще се проведе на 8-ми октомври в пивоварната в град Стара Загора.

Сред официалните гости ще бъдат Рууд ван ден Ейнден, изпълнителен директор на „Загорка" АД, проф. Светлин Танчев, кмет на град Стара Загора, както и представители на различни културни институции, допринесли за реализирането на инициативата.

Източник: news.expert.bg

 


Спонсори

Смешен.ком - да се забавляваме заедно. Забавен портал с много смях и забавление Родоп Турс - Вашият партньор в Родопите Къща за гости Джая - Белоградчик Велоклуб Крива спица - сдружение с нестопанска цел гр. Пловдив Езикови курсове по интернет Розов Облак - онлайн магазин за дрехи и аксесоари Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук