Всички Новини Фестивал подкрепи Белоградчишките скали

Фестивал подкрепи Белоградчишките скали

Фестивал подкрепи Белоградчишките скалиФолклорният фестивал „От Тимок до Искър-по стъпките на траките", се проведе в Белоградчик. Kултурната проява е поредната подкрепа на природния феномен Белоградчишки скали, защото те все още имат своя шанс да продължат напред и да се класират сред 7-те природни чудеса на света.

В 41-то издание на фестивала участваха 21 фолклорни състава от 20 населени места на областите Видин, Враца и Монтана с около 450 души самодейци. Организаторите на фестивала обявяват, че от следващата година той ще се провежда в началото на месец юни, а също задължително условие за всяка вокална група е в репертоара си да има най-малко по една турлашка песен.

Източник: dariknews.bg
 


Спонсори

Смешен.ком - да се забавляваме заедно. Забавен портал с много смях и забавление Родоп Турс - Вашият партньор в Родопите Къща за гости Джая - Белоградчик Велоклуб Крива спица - сдружение с нестопанска цел гр. Пловдив Езикови курсове по интернет Розов Облак - онлайн магазин за дрехи и аксесоари Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук