Всички Новини 200 звездни кълба в небето над Пловдив за Съединението

200 звездни кълба в небето над Пловдив за Съединението

200 звездни кълба в небето над Пловдив за Съединението200 звездни кълба в 10 различни цвята ще озарят небето вечерта на празника на Съединението. От община Пловдив са осигурили фойерверки за триминутната заря, с която ще приключи тържествената церемония на пл. Съединение.
Премиерът Бойко Борисов вече е потвърдил присъствието си. Очаква се официалният отговор на поканата от Президентството.

Представители на общината, полицията, армията, местния и държавния протокол доуточняваха в детайли протичането на тържествата. Мерките за сигурност ще бъдат драконовски, но всички подробности са тайна.
Тържествата в Пловдив ще започнат от 9,30 часа, когато дядо Николай ще отслужи тържествен молебен в църквата Света Богородица.
През целия ден на площада ще има концерти, а от 11 часа киноложка изложба в Цар Симеоновата градина. По традиция в 19 часа на пл. Джумаята комитет Родолюбие прави възстановка на събитията на 6 септември 1885 година.
Тържествената заря проверка започва в 20,30 часа, след което градоначалникът ще даде коктейл за над 500 гости в парк хотел Санкт Петербург.

Източник: touristsales.com
 


Спонсори

Смешен.ком - да се забавляваме заедно. Забавен портал с много смях и забавление Родоп Турс - Вашият партньор в Родопите Къща за гости Джая - Белоградчик Велоклуб Крива спица - сдружение с нестопанска цел гр. Пловдив Езикови курсове по интернет Розов Облак - онлайн магазин за дрехи и аксесоари Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук