Всички Новини хотели масово свалят цените по морето

хотели масово свалят цените по морето

Хотел на моретоХотелите по морето масово свалят цените от 1 септември. Кипи надпревара с ниски празнични оферти за дните на Съединението и на Независимостта, пише в-к Стандарт.
От 60 на 44 лева пада цената на ол инклузив на ден за човек в хотелите от веригата грандхотел "Варна" в курорта "Св. св. Константин и Елена". Цената е при пакет от минимум 4 и повече нощувки. Хотелите "Долфин", "Лебед" и "Рубин" са почти заети за идващия уикенд и за 6 септември.
Цената на ол инклузив в самия 5-звезден грандхотел "Варна" от днес вече е 58 лева - но само до 4 септември. Следващото поевтиняване е от 17 септември за празника на Независимостта.
Тогава цените в 4-звездните хотели падат на 32 лева за ол инклузив на човек. Специални празнични оферти за родните туристи има 4-звездният хотел "Мираж" в луксозния комплекс "Слънчев ден".
От 1 септември до 4 октомври четири нощувки за двама в стая с пълен ол инклузив струват общо 601 лева. Но от 17 септември до 22 септември има оферта от 435 лева за двама ол инклузив за общо 3 дни престой.
5-дневните пакети в хотелите "Марина" и "Мираж" поевтиняват от днес с 33% - от 1130 на 760 лева. Цената е също за двама.
"Късно лято на брега" е офертата на хотел "Азалия" от 18 септември до 10 октомври. Ол инклузив на ден на човек струва 46 лева.
В цената влиза настаняване, изхранване, анимация, музика на живо в кафе-паузите и диско парти. В тризвездния "Глория" на същия холдинг "Св. св. Константин и Елена" се плаща само по 34 лева на ден на човек ол инклузив до 9 октомври.

Източник: травел.бг
 


Спонсори

Смешен.ком - да се забавляваме заедно. Забавен портал с много смях и забавление Родоп Турс - Вашият партньор в Родопите Къща за гости Джая - Белоградчик Велоклуб Крива спица - сдружение с нестопанска цел гр. Пловдив Езикови курсове по интернет Розов Облак - онлайн магазин за дрехи и аксесоари Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук