Всички Новини Къщите в Широка лъка пълни на 100%

Къщите в Широка лъка пълни на 100%

Широка ЛъкаНа 100% са запълнени хотелите и всички къщи за настаняване в смолянското село Широка лъка. Това съобщи selo.bg, като се позова на кмета на селото Александър Каврошилов.
Тъй като вече в селото няма свободни места за настаняване до края на месец август, новопристигналите туристи, дошли да се любуват на красивата природа и неповторимата старинна архитектура на широколъшките къщи, се настаняват в съседни на Широка лъка села като Солища, Гела и Стойките.
Освен българските, има и много чуждестранни туристи - израелци, гърци, руснаци, англичани.
Гостите посещават музея, църквата и музикалното училище.
В момента голям интерес за гостите на селото предизвиква провеждащата се там Международна лятната музикална академия, която има 150 участници. Всяка вечер в селото се изнасят концерти.

източник: травел.бг
 


Спонсори

Смешен.ком - да се забавляваме заедно. Забавен портал с много смях и забавление Родоп Турс - Вашият партньор в Родопите Къща за гости Джая - Белоградчик Велоклуб Крива спица - сдружение с нестопанска цел гр. Пловдив Езикови курсове по интернет Розов Облак - онлайн магазин за дрехи и аксесоари Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук