Всички Новини Във Венеция за 1 евроцент на нощ

Във Венеция за 1 евроцент на нощ

Във Венеция за 1 евроцент на нощЧетиризвезен хотел в италианския град Куарто Далтино, на 25 километра от Венеция, предложи романтичен уикенд на италианското крайбрежие на изключително ниската цена от 1 евроцент, съобщи Асошиейтед прес, предаде БТА.

Само за една нощ на уебсайта на хотел "Краун плаза" бяха направени 5000 резервации. Първоначално от хотела помислили, че офертата е публикувана от хакер. Впоследствие обаче станало ясно, че причината е човешка грешка в един от офисите на компанията собственик в Атланта, щата Джорджия.
Пакетът трябвало да включва две нощувки на половин цена. По принцип, една стая в хотела струва между 90 и 150 евро на нощ.

Ексклузивната тарифа от 1 евроцент беше валидна само една нощ, но въпреки това хотелът беше резервиран за месеци напред, каза директорът по продажбите Фулвио Данесин. По неговите думи, "Краун плаза" ще изгуби 90 000 евро.
Формално, резервациите са валидни и компанията собственик "Интерконтинентал хотелс груп" ще трябва да намери решение, каза Данесин.

Източник: expert.bg
 


Спонсори

Смешен.ком - да се забавляваме заедно. Забавен портал с много смях и забавление Родоп Турс - Вашият партньор в Родопите Къща за гости Джая - Белоградчик Велоклуб Крива спица - сдружение с нестопанска цел гр. Пловдив Езикови курсове по интернет Розов Облак - онлайн магазин за дрехи и аксесоари Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук