Всички Новини Българи спасиха летния сезон

Българи спасиха летния сезон

АлбенаАтракциите винаги са били на ниво в Албена
Времето, в което българите трудно припарваха в родните морски курорти заради високите цени, отмина. Вместо да бият път до Турция, това лято нашенци окупираха черноморските комплекси и така почти успяха да попълнят опразнената от ударените от кризата западняци.
Българите са двойно повече на Златните, а в курорта Албена, който единствен се запази зелен и непокътнат от строителите, през юли нашенци са резервирали 50% повече нощувки, отколкото за същото време на миналия сезон. През август се чака ръстът на заявките да е 60 на сто. Повечето българи предпочитат да купуват пакети ол инклузив, сочат данните и от Златните, и от Албена.
В пиковия август нощувка в ол инклузив базите на Албена излиза от 50 до 60 лв., а седем от 42-та хотела в курорта предлагат и ултра вариант. В него, освен яденето и пиенето на корем край басейна, е включен безплатен обяд на плажа и се ползват гратис чадър и шезлонги. Не липсват и предложения за хората с по-скромни възможности - в 2-звездни хотели те могат да се настанят само за 15 лв. с включена закуска.

Източник: околосвета

 


Спонсори

Смешен.ком - да се забавляваме заедно. Забавен портал с много смях и забавление Родоп Турс - Вашият партньор в Родопите Къща за гости Джая - Белоградчик Велоклуб Крива спица - сдружение с нестопанска цел гр. Пловдив Езикови курсове по интернет Розов Облак - онлайн магазин за дрехи и аксесоари Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук