Всички Новини Плаж работи като луксозен бар в Царево

Плаж работи като луксозен бар в Царево

ЛозенецКметът Петко Арнаудов разпореди проверка на всички крайбрежни плажни ивици на територията на община Царево за това дали концесионерите и наемателите осигуряват постоянен свободен достъп до тях, съобщава burgasinfo.com, като се позовава на пресцентъра на общината.
Кметът ще поиска от новия министър на регионалното развитие и благоустройството да извърши проверка и за това спазват ли концесионерите договорите и схемите за разполагане на преместваемите обекти и чадърите по плажовете. Арнаудов ще настоява някои от договорите с концесионерите да бъдат преразгледани.
Особено внимание ще бъде обърнато на Малкия плаж в Лозенец, където цялата плажна ивица е превърната в заведение. Кметът Петко Арнаудов е уведомил за случая Басейнова дирекция - Варна още на 29 юни 2009 г. На фирмата - изпълнител, която е софийска, е съставен констативен протокол за незаконно построен обект и свързани сглобяеми постройки върху изключителна държавна собственост.
Случаят с Малкия плаж в Лозенец е фрапиращ. Там още на входа ви посрещат с "Добър ден, какво ще желаете!", също както в луксозно нощно заведение, когато се суетят да ви предложат подходящата маса. Така ви намекват, че сте попаднали на ВИП плаж, на който е задължително да ползвате някоя от екстрите му - шатра, хамак или шезлонг с чадър, а защо не и джакузи и душ-кабина. Докато си правите хидромасаж на открито, можете да се наслаждавате и на панорамната морска гледка.
Въображението на архитекта се е разпростряло и до една скала навътре в морето. 50-метров мостик ви отвежда до шатра в средиземноморски стил, разположена върху скала.
Малкият плаж е една от най-коментираните теми от местните хора в Лозенец. В действителност цялата плажна ивица, скалите наоколо и една в морето са обсебени от заведението и плажът е напълно затворен за неплатежоспособни, а половината от морския залив е ограден с въжета заради джетовете.
Концесионерът е завзел и знаковите скали в южната част на плажа, любимо място за местните плувци. Сега там има коктейл-бар, маси и шезлонги.
Ако поискате да си разпънете хавлията на плажа, тутакси ще ви изгонят с извинението, че плажът е частен или ще ви пратят в северната част, под свлачището, но и там свободната зона е твърде малко. Това констатира проверка на общинските служители след поредица от оплаквания.

източник: травелбг
 


Спонсори

Смешен.ком - да се забавляваме заедно. Забавен портал с много смях и забавление Родоп Турс - Вашият партньор в Родопите Къща за гости Джая - Белоградчик Велоклуб Крива спица - сдружение с нестопанска цел гр. Пловдив Езикови курсове по интернет Розов Облак - онлайн магазин за дрехи и аксесоари Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук