Всички Новини Ремонтират пътища към морето

Ремонтират пътища към морето

Ремонт на пътПродължава реконструкцията с изграждане на второ платно между Несебър и Равда от пътя Бургас - Слънчев бряг, пише stroitelstvo.bg.
Реконструкция на пътя без отбиване на движението се извършва и по трасето Ясна поляна - Приморско. Временна пътна връзка се изгражда по шосето Елхово - Бургас, като движението не е спряно.
Подменя се асфалтова настилка и по пътя от Варна до границата с област Добрич в участък от 4 км.
Текущ ремонт и поддръжка се извършват в момента и на няколко километра от пътя Русе - Девня - Варна.
Пътуващите към морето през Северна България ще попаднат на ремонти и в Габровска област.
За Южното Черноморие трябва да внимават в няколко участъка от магистрала "Тракия" в Пазарджишка област. Между 90-ия и 106-ия километър аварийната лента е затворена заради почистване на окопи и окосяване на бурени край аутобана. Затворени за закърпване на дупки до 31 юли са аварийната и скоростната лента в участъците 68,5-70 км, както и 73-74 км и 84-86 км от магистралата.
Ремонтните дейности затрудняват движението по подбалканския път в участъка Калофер - Казанлък.

източник: травелбг
 


Спонсори

Смешен.ком - да се забавляваме заедно. Забавен портал с много смях и забавление Родоп Турс - Вашият партньор в Родопите Къща за гости Джая - Белоградчик Велоклуб Крива спица - сдружение с нестопанска цел гр. Пловдив Езикови курсове по интернет Розов Облак - онлайн магазин за дрехи и аксесоари Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук