Всички Новини Анелия Крушкова: Туризмът се нуждае от много грижа

Анелия Крушкова: Туризмът се нуждае от много грижа

Лого на БългарияТуризмът като цяло се нуждае от много по-сериозна институционалност - нещо, което ние се постарахме да направим в рамките на този мандат. Много усилия положихме да се отделим от Министерството на икономиката и енергетиката и успяхме да станем Държавна агенция по туризъм. Сега вече няма да има агенция, а дирекция към МИЕ с отделен заместник-министър. Това коментира Анелия Крушкова, председател на Държавната агенция по туризъм.
Това е решение все пак на МС. Ако има достатъчно средства и ако има уважение към туристическата индустрия, то нека да бъде така. Въпросът е обаче, че туризмът се нуждае от много грижа, каза Крушкова.
Според нея плажовете продължават да бъдат една от ахилесовите пети на нашето Черноморие.

Източник: БНТ

 


Спонсори

Смешен.ком - да се забавляваме заедно. Забавен портал с много смях и забавление Родоп Турс - Вашият партньор в Родопите Къща за гости Джая - Белоградчик Велоклуб Крива спица - сдружение с нестопанска цел гр. Пловдив Езикови курсове по интернет Розов Облак - онлайн магазин за дрехи и аксесоари Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук