Всички Новини Завършва строителството на най-дългото игрище за голф в света

Завършва строителството на най-дългото игрище за голф в света

Завършва строителството на най-дългото игрище за голф в светаВ Австралия завършва строителството на най-дългото игрище за голф в света, съобщи лондонският вестник "Телеграф".

То е разположено в три часови пояса и обхваща територия, която се простира на два от щатите в Южна Австралия. Дължината му е почти 1370 километра, предаде Лента.ру.

Строителство на игрището Nullarbor Links е отнело около пет години.

Целта на проекта е да бъдат привлечени туристи в района, да им се покаже "истинската Австралия", нещо, което никога не са виждали.

Придвижването по игрището ще е със специални автобуси.

Част от парите за изграждането на игрището, което ще завърши през август, са отпуснати от австралийското правителство.

Първият турнир на най-голямото игрище за голф в света ще се състои през октомври тази година.

Към проекта вече проявяват интерес туристи от Япония, Великобритания и Китай. Авторите на проекта се надяват, че всяка година игрището ще привлича поне по 26 000 играчи на голф.

Източник: expert.bg
 


Спонсори

Смешен.ком - да се забавляваме заедно. Забавен портал с много смях и забавление Родоп Турс - Вашият партньор в Родопите Къща за гости Джая - Белоградчик Велоклуб Крива спица - сдружение с нестопанска цел гр. Пловдив Езикови курсове по интернет Розов Облак - онлайн магазин за дрехи и аксесоари Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук