Всички Новини Проучване на очакванията за селския туризъм

Проучване на очакванията за селския туризъм

Селски туризъмСтартира международно проучване, което ще събира ценна информация за потребностите и очакванията на туристите, които ползват услугите на селския туризъм, съобщиха от Българската асоциация за алтернативен туризъм (БААТ).
Проучването се провежда от по проект на Европейската комисия, който се изпълнява от националните асоциации на България, Гърция, Испания, Латвия, Словения е европейската конфедерация Еврожит.
От БААТ уточняват, че отговорите ще помогнат за подобряване на обслужването. Освен това попълнилите анкетата ще участват в томбола, а наградата е ваканция на село.
БААТ преведе анкетата за проучването на български език и приканва всички, които ползват настаняване на село да я попълнят на http://serv.celotajs.lv/qst/survey/customer. По този начин ще бъде подпомогнато развитието на селския туризъм и мнението на туристите ще бъде ценен съвет за домакините им.

източник: травел.бг
 


Спонсори

Смешен.ком - да се забавляваме заедно. Забавен портал с много смях и забавление Родоп Турс - Вашият партньор в Родопите Къща за гости Джая - Белоградчик Велоклуб Крива спица - сдружение с нестопанска цел гр. Пловдив Езикови курсове по интернет Розов Облак - онлайн магазин за дрехи и аксесоари Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук