Всички Новини Увеличават се туристите в къмпингите

Увеличават се туристите в къмпингите

Увеличават се туристите в къмпингитеКъмпингите, които остават един от най-евтините варианти за почивка, отчитат известен ръст в броя на туристите от началото на това лято. По данни на компанията Хелио тур С, която стопанисва къмпинг Каваци и къмпинг Градина край Созопол, през юни има около 2 0% ръст в броя на летуващите. "Увеличава се и средният престой на туристите - от 4.72 на 4.82 дни", съобщи директорът на къмпингите Жеко Калъчев. Леко увеличение отчитат и от останалите къмпинги в района. Цената за поставяне на палатка по Южното Черноморие е около 5 лв., толкова е и таксата за паркинг и престой на един турист на ден. Цените за поставяне на каравана са между 20 и 25 лв. на ден.

В повечето къмпинги има и бунгала, нощувката в които струва между 7 и 15 лв. в зависимост от сезона и големината на бунгалото.

Източник: touristsales.com
 


Спонсори

Смешен.ком - да се забавляваме заедно. Забавен портал с много смях и забавление Родоп Турс - Вашият партньор в Родопите Къща за гости Джая - Белоградчик Велоклуб Крива спица - сдружение с нестопанска цел гр. Пловдив Езикови курсове по интернет Розов Облак - онлайн магазин за дрехи и аксесоари Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук