Всички Новини Предлагат почивки в Турция за 1 лира стерлинг на ден

Предлагат почивки в Турция за 1 лира стерлинг на ден

img_9628Британската туроператорска компания "Томас Кук" предлага почивки в хотели в Турция на цени, започващи от 1 лира стерлинг (2,5 турски лири) на ден, за да намали загубите си в условията на сегашната глобална икономическа криза, съобщава електронното издание на в."Миллиет".

Фирмата, която има договори с две, три и четиризвездни хотели в Турция, е прибегнала до този вариант, за да намали загубите си и да запълни местата в самолетите до турските курорти.

Бурак Тонбул, ръководител на туроператорската фирма "Диана Туризъм", представител на компанията "Томас Кук" за Турция, посочва, че компанията лети със свои самолети до Турция и има близо 100 полета на седмица.

В своя интернет сайта компанията предлага почивки в хотели в района на Анталия, Даламан и Бордум през септември и октомври на цени от 10,50 лири стерлинги (26 турски лири) за двама души за една седмица с включена закуска.

В същите хотели цените за турските граждани започват от 40 турски лири, уточнява изданието.

Източник: news.expert.bg

 


Спонсори

Смешен.ком - да се забавляваме заедно. Забавен портал с много смях и забавление Родоп Турс - Вашият партньор в Родопите Къща за гости Джая - Белоградчик Велоклуб Крива спица - сдружение с нестопанска цел гр. Пловдив Езикови курсове по интернет Розов Облак - онлайн магазин за дрехи и аксесоари Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук