Всички Новини Пикник на плюшените мечета в Столичния зоопарк

Пикник на плюшените мечета в Столичния зоопарк

Пикник на плюшените мечета в Столичния зоопаркПикник на плюшените мечета ще има на 21 юни в Столичния зоопарк.
Всички, които пазят играчките си, могат да участват в инициативата, посветена на защитата на месоядните животни, съобщиха организаторите й.

Подобни прояви се правят в страните в цяла Европа по идея на Европейската организация на зоопарковете и аквариумите, за да покажат, че съвместното съществуване на хората и хищниците е възможно.

Пикникът на плюшените мечета - символ на хищника в гората, цели да се създаде положителна обществена нагласа към месоядните животни, обясняват организаторите.

С проявата те си поставят още за цел да бъде подобрен рекордът на Гинес за най-много плюшени мечета, събрани на едно място.

Всяко мече, "посетило" зоопарка, ще бъде преброено при влизане на входа.

В 13.00 часа на 21 юни мечетата и техните собственици ще се съберат пред сцената до слоновете за "Голямото запознанство на мечетата", а след това - в 13.30 часа, ще има парад на мечетата и излъчени победители в няколко категории.

Източник: actualno.com
 


Спонсори

Смешен.ком - да се забавляваме заедно. Забавен портал с много смях и забавление Родоп Турс - Вашият партньор в Родопите Къща за гости Джая - Белоградчик Велоклуб Крива спица - сдружение с нестопанска цел гр. Пловдив Езикови курсове по интернет Розов Облак - онлайн магазин за дрехи и аксесоари Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук