Всички Новини Удължиха срока за ранни записвания

Удължиха срока за ранни записвания

На плажаУдължиха срока за ранните записвания за лятна почивка с отстъпка в цената. Записванията ще продължат с две седмици повече - до 15 юни, вместо до изминалия краен срок - 31 май.
Хотелиерите предлагат 15-20-процентни отстъпки от пакетните цени.
До 20 на сто е спадът в ранните резервации за летни почивки в сравнение с миналия сезон. Хората от бранша обаче се надяват да наваксат със записванията, тъй като в условията на икономическа криза туристите изчаквали най-добрите оферти.
Изненада за сезона са активните резервации от Литва и Латвия. Хотелиерите и ресторантьорите се надяват да компенсират очертаващия се спад в сектора с повече записвания от Украйна.

източник: травел.бг
 


Спонсори

Смешен.ком - да се забавляваме заедно. Забавен портал с много смях и забавление Родоп Турс - Вашият партньор в Родопите Къща за гости Джая - Белоградчик Велоклуб Крива спица - сдружение с нестопанска цел гр. Пловдив Езикови курсове по интернет Розов Облак - онлайн магазин за дрехи и аксесоари Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук