Всички Новини Квартирите в южните курорти по 5 лв.

Квартирите в южните курорти по 5 лв.

Море и плаж5 лева струва нощувка в частна квартира в южните курорти по морето. Скандално ниската оферта е за легло в стая с общ санитарен възел.
Условията са прилични, но единственото неудобство е, че всички летовници, настанени на етажа, ползват една и съща баня и тоалетна.
Двойно по-скъпо струва ваканцията в частна квартира с всички екстри и самостоятелно WC. Цената от 10 лева за легло обаче също е много евтина. В сравнение с миналия сезон хазяите са свалили с 30 до 40% нощувките.
По 10 лева вървят и леглата в Китен, Ахтопол, Созопол и Несебър. Много често обаче хазяите са склонни на отстъпки и свалят до 7 лева.
Други пък срещу 10 лева за нощувка поднасят на клиентите безплатен сандвич с шунка и чаша кафе.
Баби пък чакат сутрин в засада на жп гарата във Варна пътници от София. Пенсионерките са въоръжени с табели "Квартира под наем". Цените обикновено са изкусителни - от 10 до 15 лева, договарят се веднага и се плаща кеш.
Изненадите започват след настаняване, когато може да се окаже, че в къщата няма бойлер, в стаите пъплят хлебарки, а тоалетната е чак на двора. Ако има баня, бабите хазяйки вземат по лев отгоре за всеки пуснат душ.
За старта на сезон 2009 квартири в центъра на Варна предлагат нощувки от 14 до 56 лева. Най-скъп е подслонът в гръцката махала или където условията са луксозни, с всички екстри. За баровците може да се намери студио в "Траката" за 35 евро на стая или в близост до резиденция "Евксиноград" за 45 евро.
Въпреки атрактивните оферти малките черноморски курорти все още са празни. Българските летовници, които обикновено отмарят там, се броят на пръсти.

източник: травел.бг
 


Спонсори

Смешен.ком - да се забавляваме заедно. Забавен портал с много смях и забавление Родоп Турс - Вашият партньор в Родопите Къща за гости Джая - Белоградчик Велоклуб Крива спица - сдружение с нестопанска цел гр. Пловдив Езикови курсове по интернет Розов Облак - онлайн магазин за дрехи и аксесоари Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук Рекламирай тук